İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız: İstanbul eğitime hazırdır

2012-2013 eğitim öğretim yılı, 4+4+4 yeni eğitim modeliyle başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bahçelievler Siyavuşpaşa İlkokulu'nun açılışında bulunan İstanbul Milli Eğitim Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, ?Bütün idarecilerimizle İstanbul eğitime hazırdır diyoruz. Herkes bunu böyle bilsin.? dedi.

Yeni eğitim öğretim yılında uygulamaya konan 4+4+4 sistemi bugün başladı. Bu kapsamda 66-72 aylık öğrenciler ilk kez okulla tanıştı. Anasınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri bir hafta erken ders başı yaptı. Bu öğrencilerin bir hafta süreyle okula alışmaları sağlanacak.

Bahçelievler Siyavuşpaşa İlkokulu'nun açılışına İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, öğretmenler ve veliler katıldı. Öğrencilerin ilgisini yoğunlaştırmak için süslenen okulda velilere seslenen Muammer Yıldız, yeni eğitim yılında İstanbul'da sorun yaşanmayacağını söyledi. Yıldız, ?İstanbul'da çalışmalar tamamlanmıştır. Bütün idarecilerimizle, ?İstanbul eğitime hazırdır' diyoruz. Bunu herkes böyle bilsin.? diye konuştu.

Vali Yardımcısı Harun Kaya da ?İl Mili Eğitim Müdürlüğü'yle yaz boyunca her hafta toplantılar yaptık. Yaz boyunca izin kullanmadık. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize analitik düşünmeyi öğreteceğiz.? ifadelerini kullandı.

Kaya ve Yıldız açılışın ardından minik öğrencilerle ve velileriyle sohbet etti. İlk kez okulla tanışan minik öğrencilerin de heyecanlı oldukları, anne ve babalarıyla gelen öğrencilerden bazılarının ağladıkları görüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber