Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nden 'İşletme Kart' uygulaması

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) ile Denizbank arasında 'İşletme Kart' işbirliği protokolü imzalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Protokole göre Denizbank, esnafa destek olmak amacıyla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile ortak çalışmalar ve projeler gerçekleştirecek.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde düzenlenen protokol töreninde konuşan SESOB Başkanı Beşir Köksal, teşkilat olarak her zaman esnaf ve sanatkârın yanında olmaya ve onların sıkıntılarını çözmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Esnafların dikkatli olmalarını isteyen ve katma değer yaratabilmeleri için bu tür çalışmaların önemli olduğunu vurgulayan Köksal, ?Amacımız esnaf ve sanatkârımıza kefilsiz ipoteksiz kredi kullandırmaktır.? dedi.

Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ise bankalarının esnafa özel projesi ile 'İşletme Kart' sahibi girişimcilerin hesaplarında para olmasa dahi 'kurtaran hesap' ile acil nakit sıkıntılarını çözebileceklerini ifade etti.

Esnafa yönelik olarak geliştirilen kartın içerisinde 4 ürünü birden barındırdığını bildiren Şanlı, ?Banka olarak esnafımızın belirli bir harcama karşılığında oda aidatını ödemeyi taahhüt ediyoruz. Esnaflarımız ister şubeden, ister ATM'den taksitli ticari kredi kullanıp, alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve uygun vade imkânından yararlanabilecek. Şirket kredi kartı özelliği ile de işletme sahibi ve çalışanları, yurt içi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda 'İşletme Kart'tan faydalanabilecek.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber