Cizre'de kurum müdürlerine Kaymakam adına imza yetkisi

Cizre Kaymakamlığı'nca kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması için kurum amirlerine kaymakam adına imza yetkisi verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cizre Kaymakamlığı'nca kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması için kurum amirlerine kaymakam adına imza yetkisi verildi.

Cizre'de kamu hizmetlerinin daha etkin, verimli ve süratli sunulması, vatandaş başvurularının hızla sonuçlandırılması, birimler arası hizmet akışının çabuklaştırılması, iş veriminin artırılması amacıyla Cizre Kaymakamlığı'na bağlı hizmet yürütmekte olan bazı genel idare kuruluşlarının amirlerine kaymakam adına imza yetkisi verildi. Kurum amirlerine devredilecek olan imza yetkisi için Cizre Öğretmenevi'nde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Şenol Koca, Emniyet Müdürü Ercan İçli, İlçe Jandarma Komutanı Hikmet Uz, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Kaymakam Şenol Koca, "Kurum müdürleri ile yapılan toplantıda ilçede hizmet vermekte olan kurum ve kuruluşlarda oluşan ve oluşabilecek sorunların ve aksaklıkların giderilmesi için gerekli önlemler alındı. Ayrıca toplantıda ilçenin genel sorunları konuşuldu. Var olan ve olması muhtemel sorunlarla ilgili çalışmaların gerek ilgili kurumların yapacağı çalışmalarla, gerek sorunlu bölgelerin yerinde incelemeleri yapılacak ve sorunlara en kısa sürede çözüm üretilecektir" dedi.

Koca, alınan önlemlerle ve yapılan imza yetkisi devri ile vatandaşa sunulacak hizmet standartlarının bir üst seviyeye taşınacağını sözlerine ekledi. - ŞIRNAK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber