Bitlis'te 'fedakar doktor', 3 buçuk yılda 2 bin 500 ameliyat yaptı

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr Tolga Kafadar, 3,5 yılda 2 bin 500 ameliyata girerek önemli bir başarıya imza attı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

tempolu çalışması nedeniyle Bitlis'te, 'fedakar doktor' olarak anılan Genel Cerrah Kafadar, 'hayr duaları'nın kendisini güçlü kıldığını ve mutlu ettiğini söyledi.

DOKTORLAR BİTLİS'E GELSİN BURASI ÇOK GÜZEL

3 buçuk yıl önce Bitlis'e genel cerrah olarak atandığında başta burukluk yaşasa da, şehri ve insanları gördükten sonra düşüncelerinin yanlışlığını net bir şekilde gördüğünü belirten Başhekim ve Genel Cerrah Opr. Dr. Tolga Kafadar, "Ben yöre insanını çok sevdim. Onlarda beni sevdiler. Kısa sürede çabuk kaynaştık. Hastanemizin imkanlarının batıdaki hastanelerden farkı yok. Mesleğin gereklerini yerine getirmek için her şey mevcut. Ben doktor arkadaşlarımı Bitlis'e gelmelerini tavsiye ediyorum." dedi,

HER GÜN 2 AMELİYATA GİRDİ

Bitlis'te 3 buçuk yıl içinde 2 bin 500 ameliyata girdiğini anlatan Başhekim Tolga Kafadar, "Çok yoğun çalıştım. Nerede ise günde '2 ameliyat' demek bu. 'Allah'a şükür' ameliyatların hepsi başarılı geçti. Hastalarımın büyük çoğunluğu da şifa buldu. Bu nedenle çok dua aldım. Bir doktor için en büyük hediye 'hayr duası'dır. İnsanların iyileştiğini görmek beni daha fazla çalışmaya yönlendiriyor ve mutlu ediyor." diye konuştu.

Bitlis genelinde en çok rastlanılan hastalıkların başında 'guatr'ın geldiğini bununda iyotsuz tuz kullanmaktan kaynaklandığını anlatan Başhekim Kafadar şöyle konuştu: "Bilinçlenmeyle bu problemin ortadan kalkacağını düşünüyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber