Emniyet Müdürü Kahya: Bursa'nın huzuru için yeni projelerimiz var

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, şehirde huzuru sağlamak için yeni projeler hazırladıklarını belirterek, "Göreve geldiğim günden beri tek amacım Bursa halkının daha huzurlu bir yaşam sürmesidir." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANSİAD)'ni ziyaret eden Kahya, dernek başkanı Naci Şahin ile görüştü. BALKANSİAD'ın Bursa'nın kalkınması için önemli bir dernek olduğunu vurgulayan Kahya, şöyle konuştu: "Hepimiz Bursa için çalışıyoruz. Göreve geldiğim günden beri tek amacım Bursa halkının daha huzurlu bir yaşam sürmesidir. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle bu amacımızı daha da güçlendireceğiz. Bursa'nın seçkin iş adamlarının gücünü yanımızda hissetmekte bizim için ayrı bir mutluluk. Bursalıların Bursa'ya daha çok şey katabilmesi için en önemli şey emniyettir. Halkımızın güvenliği için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız."

BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin ise Bursa ve Balkanlar arasında köprü görevini üstlendiklerini belirterek, "Tabi ki en önemli şeylerden birisi de Bursa'nın huzurudur. Sayın müdürümüz bu görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. Daha huzurlu ve ferah bir Bursa için biz de tüm projelere yardım etmeye hazırız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber