15 yaşında canına kıydı

Bursa'da dün gece birlikte bisiklet sürdüğü arkadaşlarının yanından ayrılıp tuvalet yapma bahanesiyle otel inşaatına çıkan 15 yaşındaki Alkan Peker intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Peker'in arkadaşlarına, Ne kadar fazla yaşarsak o kadar acı çekiyoruz. O nedenle fazla yaşamaya gerek yok dediği öğrenildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde oturan Gülhan ve Birol Peker çiftinin çocukları olan bu yıl lise 1. sınıfa gidecek olan Alkan Peker, dün gece soyadları öğrenilemeyen arkadaşları Ömer Faruk ve Furkan ile bisiklet sürdü. İnsanların ne kadar yaşarsa o kadar acı çektiğini söyleyen Alkan, artık hayattan zevk almadığını dile getirdi. Bir ara önünden geçtiği binayı gösterip, Buradan atlarsam ölürmüyüm diye soran Alkan, saat 02.00 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Odunluk Semti'nde bisikletini yol kenarına bırakıp, Tuvaletim geldi. Birazdan geleceğim diyerek arkadaşlarının yanından ayrıldı. Peker daha sonra çıktığı otel inşaatının 7. katından kendini boşluğa bıraktı. Olay yerinde yaşamını yitiren Alkan Peker'in ceseti, gürültüyü duyan güvenlik görevlileri tarafından bulundu.

Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen polis ekipleri intihar edeceğini söyleyen gencin cesetini, savcının talimatıyla ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı. Polis, Alkan Peker'in intihar nedenini araştırıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber