Tiyatrocu Erol Günaydın 25 gündür yoğun bakımda

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük beldesinde yaşayan usta tiyatrocu Erol Günaydın, solunum yetmezliği sebebiyle kaldırıldığı hastanede, aralıklı olarak 25 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tedavisi sırasında kalbi bir defa duran Günaydın'ın durumunun kritik olduğu belirtiliyor.

Hastanenin iç hastalıkları uzmanı Dr. Yusuf Babayiğit, yaptığı açıklamada, "Erol Bey'in zaten kronik birtakım rahatsızlıkları var. Bunların en önemlilerinden biri nefes darlığı. Solunum cihazıyla takibimiz sürüyor. Enfeksiyon problemini büyük oranda çözdük fakat yaşı ve diğer hastalıkları nedeniyle yoğun bakımda izlemeye devam edeceğiz. Aldığı ilaçlar nedeniyle uyutulmaya devam ediliyor. Bir ara kalbi durduktan sonra elektroşokla yeniden çalıştırdık." dedi.

Kızı Ayşe Günaydın da babasının solumum sıkıntısı yaşadığı için bazı rahatsızlıkları olduğunu belirterek, ?Babamı 24 Ağustos'ta hastaneye getirdik. Hemen yoğun bakıma aldılar. Durumu ciddiyetini koruyor. Bundan önce de yoğun bakıma çok yatıp çıktı, bunu da başaracağına inanıyorum.? şeklinde konuştu.

79 yaşındaki Erol Günaydın, 24 Ağustos 2012 tarihinde rahatsızlanarak kızı tarafından Universal Hospital Hastanesi'ne götürüldü. Durumunun kritik görülmesi üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Sekiz gün burada kalan Günaydın'ın tedavisine, 1 Eylül'den itibaren serviste devam edildi. Bu sırada durumu kötüleşince, 6 Eylül'de tekrar yoğun bakıma yatırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber