Akkuyu Nükleer Santrali'nden öğrencilere destek

Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli beldesinde nükleer santral yapacak Akkuyu NGS A.Ş, beldedeki 256 öğrenciye çanta dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 18:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirketin Halkla İlişkiler Müdürü Tahir Ağayev ile Mersin Toplum Bilgilendirme Müdürü Mehmet Faruk Üzel'in katılımıyla Büyükeceli İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen törende, 256 öğrenciye sırt ve beslenme çantası hediye edildi.

Ağayev, törende yaptığı konuşmada şirket olarak planladıkları sosyal aktivitelerin hayata geçirildiğini söyledi. Yerel halkın ihtiyaçlarını görerek bu doğrultuda yardımlar yapmaya çalıştıklarını ifade eden Ağayev, ?Yerel halk, nükleer santralin kurulması ile beldenin değişikliğe uğrayacağının farkındadır. Bu konuda bize destek oluyor.? şeklinde konuştu.

Çalışmalar hakkında da bilgi veren Ağayev şunları söyledi: ?Nükleer santralle ilgili 2013'ün ortasında ÇED sürecinin bitmesiyle daha kapsamlı şekilde inşaat faaliyetlerine başlayacağız. Şu anda ÇED raporları ve etüt ile ilgili tüm çalışmalar gerekli standartlara uygun şekilde devam ediyor.''

Mersin Toplum Bilgilendirme Müdürü Mehmet Faruk Üzel ise öğrencilere katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Projeyi uzun soluklu olarak nitelendiren Uzel, ?Bu proje devam ettiği sürece biz yöreye desteğimizi devam ettireceğiz. Bu vesile ile yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere başarılar diliyorum.'' dedi.

Okul Müdürü Sadık Güleryüz ise şirket yetkililerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber