Kaymakam 18 yıl sonra mezun olduğu okulu ziyaret etti

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş, Sivas'ın Suşehri ilçesinde 18 yıl önce mezun olduğu ilköğretim okulundaki yeni eğitim yılı açılış törenine katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çakırtaş, "Eski mezun olduğum okula 18 yıl sonra gelip, sırama oturmanın mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Suşehrili olan Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, ilçede yeni eğitim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Hürriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Çakırtaş, "1994 yılında mezun oldum. 18 sene sonra kendi okuluma gelmekten mutluyum. Şimdi ilkokul olmuş ama binada, odalarda ve sınıflarda değişen birşey olmamış. Şimdiki ilçe milli eğitim müdürümüz o zamanlar bizim biyoloji öğretmenimizdi. Gerçekten duygulandırıcı bir durum. Okulun ismi değişmiş ama bina mekânlar aynı. Mezun olduktan sonra bu okula ilk defa geliyorum. Okulumuzu görmekten mutlu oldum. Yeni eğitim öğretim yılımız öğrencilerimize hayırlı olsun.''diye konuştu.

Okula yeni başlayan öğrencilere de tavsiyelerde Kaymakam Çakırtaş, "Umarım ileride devletin belli kademelerinde görev alıp, sonrasında devletin bir yetkilisi olarak okullarını ziyaret edebilirler." temennisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber