İsdemir çalışanları işten çıkarmaları protesto etti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren İsdemir çalışanları, son günlerde fabrikada artan işçi çıkarma uygulamalarına tepki göstererek yönetimi protesto etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fabrika içerisinde toplanan yaklaşık 6 bin İsdemir çalışanı, Genel Müdürlük binası önüne kadar yürüyerek, fabrika yönetimine tepki gösterdi. İsdemir'de son günlerdeki işten çıkarmalara tepki gösteren işçiler, ''Bu fabrikada bizler alın terimizle büyük fedakârlık göstererek çalışıyoruz. İsdemir'in bu günlere gelmesinde biz çalışanların büyük emekleri var. Nedeni belirsiz ve keyfi işten çıkartmalar biz fabrika çalışanlarını tedirgin ve rahatsız ediyor. bu konuya mutlaka bir son verilmelidir." ifadelerini kullandı.

''İşçiler, "Fabrika çalışanları olarak bundan sonra sendikamızla birlikte gerekli adımları atacağız. Unutulmamalıdır ki İsdemir işçisi fabrikasına en kötü gününde bile sahip çıkmış, yapmış olduğu üretimde rekorlar kırmıştır. Kimse bizim gücümüzü test etmeye kalkmasın.'' şeklinde görüş beyan etti.

Genel Müdürlük önünde toplanan binlerce işçi sık sık ''İşçi, sendika omuz omuza, Başkan nerede biz oradayız, fabrika yönetimi şaşırma sabrımızı taşırma'' şeklinde sloganlar attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber