Yüreğirli tekvandocular kuşak sınavı yaptı

Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri'nde verilen kurslara katılan Tekvando öğrencilerinin ?Üçüncü Dönem Kuşak Terfi Sınavı' Levent Çetin Topçuoğlu ve Yamaçlı Mevlana Kültür Evleri'nde yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ailelerin de izlediği sınavlara Türkiye Tekvando Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Nurettin Avcı da katıldı.

Yaz boyu süren çalışmalar sonucunda kuşak terfi sınavına katılan öğrenciler heyecanlı gözükürken ailelerde çocuklarının bu mutlu anlarına ortak oldular. Aileler çocuklarının sokaktan kurtulup sporla meşgul olmasını ve yetkin hocaların nezaretinde çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Tesislerden her bireyin faydalanabileceği etkinliklerin yapılabildiğini belirten aileler, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a da teşekkür etti.

Yüreğir de kültür evlerini yaparken amaçlarının kadınlar ve çocuklar olduğunu, onların eğitilmesi için çalıştıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan mahallelere kurulan kültür evlerinin çok önemli görevler yaptığını belirtti. Başkan Çelikcan, şu ana kadar 5 adet kültür evinin tamamlandığını Ulubatlı Hasan Mahallesi Kültür Evi'nin ise tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber