Gaziosmanpaşa'da yangın paniği: 1 yaralı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, gece bir işyerinde çıkan yangın çevrede paniğe sebep oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde, gece bir işyerinde çıkan yangın çevrede paniğe sebep oldu. Yangında dumandan zehirlenen bir kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, şoka giren iş yeri sahibini, annesi tokatla döverek kendine getirmeye çalıştı.

Alınan bilgilere göre yangın, gece saat 01.00 sıralarında ilçeye bağlı Karadeniz Mahallesi 1167/2 Sokak 22 Numarada yer alan 2 katlı plastik kablo imalathanesinde çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple plastik kablo imalathanesi içten içe alev aldı. Çıkan yangını fark eden mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Gaziosmanpaşa, Eyüp ve Sultangazi itfaiye ekiplerince yapılan müdahale ile yangın daha fazla büyümeden önlenirken, Münevver Akın isimli bir kadın çıkan dumandan zehirlendi. Akın'a ilk müdahale, olay yerinde hazır tutulan ambulansta, daha sonra da kaldırıldığı hastanede yapıldı. Hastaneye kaldırılan Münevver Akın'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan mahalle sakinlerinin haber verdiği iş yeri sahibi Musa Ergün, annesi olduğu öğrenilen bir kadınla kısa sürede fabrikaya geldi. İş yerinin yandığını gören Ergün, ağlayarak gözyaşlarına boğulurken, oğlunun şoka girdiğini düşünen yaşlı kadın, genç adamı tokatla döverek kendine getirmeye çalıştı. İtfaiye ve çevrede bulunan vatandaşların güçlükle kontrol ettiği iş yeri sahibi Musa Ergün, daha sonra ambulansa taşınarak sakinleştirilmeye çalışıldı.

Yangında bazı mahalle sakinlerinin oluşturduğu izdiham, itfaiye ekiplerinin çalışmasını zorlaştırdı. Polis, çevre sakinlerini güçlükle dağıttı.

Çıkan yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber