Karadeniz Eğitimciler Derneği, ilçeye yeni gelen öğretmenlerle buluştu

Vezirköprü'de faaliyet gösteren Karadeniz Eğitim Derneği(Keyder), ilçeye yeni atanan öğretmenleri ve okul idarecilerini yemekte bir araya getirdi.

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vabartum AVM'de yapılan programa; Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir ile birlikte Keyder yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri ve 300'e yakın yeni atanan öğretmen katıldı.

Programın açılış konuşmasını Keyder Başkanı Mustafa Şenlik yaptı. Şenlik, "2010 yılında açılan derneğimizin amacı, eğitim camiasında yardımlaşma ve kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlamak için hareket etmektir. Bu organizasyonumuzda yeni başlayan öğretmenlerimize ve tayinle ilçemize gelen öğretmenlerimize, 'hoş geldiniz' demek istedik. Bütün sorunlarında Keyder olarak öğretmenlerimizin yanındayız." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir de öğretmenlik işinin 'sevgi ve muhabbet işi' olduğuna dikkati çekerek, " İnşallah, eğitimde almış olduğunuz çıtayı daha da yukarılara taşıyacağınıza inancım tam. Bu ruh ve düşünceyle hareket etmenizi ve vazifenize bu duyguyla sarılmanızı temenni ediyorum. Vezirköprü, sizlerin fedakarlık yapmasını bekliyor. Vicdanımızın rahat etmesini istiyorsak, akşam huzurlu bir şekilde uyumak istiyorsak, aldığımız bu görevi layıkıyla yapmamız gerekiyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber