Sarhoş polis memuru taksiciyi öldürdü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2005 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli'de alkollü bir polis memuru, bindiği taksi sürücüsünü silahla öldürdü. Tunceli Valisi Mustafa Erkal, cinayet olayının siyasi bir yönünün bulunmadığını bildirdi.

Dün gece 23.30 sıralarında alkollü olduğu belirlenen polis memuru R.L., bindiği taksinin sürücü Hasan Akdağ'ı, Atatürk Mahallesi'nde ensesinden vurarak ağır yaraladı. Helikopter ile Elazığ Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Akdağ, (20) yaşamını yitirdi.

Tunceli Valisi Mustafa Erkal, alkollü polis memurunun 2 kişiyle birlikte bindiği taksinin sürücüsünü öldürdüğünü belirterek, ?Olayın siyasi bir yönü yok. Alkolün etkisiyle işlenmiş bir cinayet. Polis memuru ve taksiye beraber bindiği 2 kişi gözaltına alındı? diye konuştu.

Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen R.L. ve 2 kişinin sorgularının sürdüğünü kaydeden Erkal, ayrıca, olayla ilgili olarak emniyeti doğru bilgilendirmediği gerekçesiyle bir polis memurunun da açığa alındığını kaydetti.

Vali Erkal, soruşturma için İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep ettiklerini sözlerine ekledi.

Taksi sürücü Akdağ'nın bağlı olduğu taksi durağını ziyaret eden Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk, başsağlığı dileğinde bulunarak, ?Sivil veya polis fark etmez, kanunlar neyi gerektiriyorsa yapılacak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber