Hamamönü Söyleşileri 5'inci yılına giriyor

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü'nde gerçekleştirilen, yıl boyunca takipçilerine keyifli anlar yaşatan kültür, sanat ve edebiyat söyleşileri bu sezon 5'inci yılına giriyor.

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yaş grubundan oldukça geniş kitleler tarafından takip edilen ve her akşam yüzlerce kişinin katıldığı Hamamönü Söyleşileri, yeni dönem programı belli oldu. Söyleşilerin ilk ayında yine dopdolu bir programla takipçileriyle buluşacak olan Hamamönü Söyleşileri, Ankaralıları Hamamönü'nde buluşturmaya devam edecek.

GESAM'ın ?Telif Hakları Korsanla Mücadele? konulu söyleşisi, Mehmet Nuri Parmaksız'ın Kabakçı Konağı Şiir Dinletisi, Hayati İnanç ile ?Can Veren Pervaneler?, Muhafazakar Demokrat Düşünce Topluluğu'nun Demokrasi Söyleşileri, Avrasya Yazarlar Birliği'nin? Gönül Dostları ile Hasbihal? ve ?Bulgaristan Hikayeleri? başlıklı söyleşisi, BASINDER'in ?Anadolu Medyası? ve ?Ahilik? başlıklı söyleşisi, Mevlana Kültür ve Sanat Vakfı'nın ?Birey, Toplum ve Kurucu Ahlak İlkeleri? ve ?Mesnevi'den Esintiler? başlıklı söyleşisi gerçekleştirilecek.

Kırım Derneği'nin ?Türkiye'deki Kırım Tatar ve Nogay Köy Yerleşimleri?, Türk Felsefe Derneği'nin Felsefe Sohbetleri, Dünya Aşıklar ve Yazarlar Derneği'nin Aşıklar Gecesi, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği'nin ?68'den günümüze? konulu söyleşisi, Irmak Alevi Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği'nin ?Anadolu Aleviliği? konulu söyleşisi ve Töre Dergisi'nin Töre Sohbetleri de ekim ayında söyleşi dostlarını bir araya getirecek.

Ekim ayı Hamamönü Söyleşileri programında, müzik programları da oldukça revaçta? Altındağ Belediyesi Türk Sanat Müziği Koro Şefi Cengiz Taşkent'ten solo şarkılar, Altındağ Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi İlkim Eylül İlk'in ?Ankara Türküleri?, Ati Türk Müziği Topluluğu'nun ?Saz Eserleri? dinletisi, Neva Türk Müziği Topluluğu'nun ?Bizim Sazımız, Bizim Musikimiz? programı ve HAMOY'un göz üzerine yazılmış türküleri dillendireceği ?Gözlerin bir içim su?? programı yer alacak.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan ise 16 Ekim'de konuk olacağı söyleşi programında hem demokrasi üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek hem de ?Kısık Vadisi? isimli kitabını sevenleri için imzalayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber