Tartıştığı kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü

İzmir'in Bornova ilçesinde meydana gelen olayda, yolda tartıştığı iki kişi tarafından göğsünden bıçaklanarak ağır yaralanan Umut Erdem (23), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 23:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay Bornova ilçesi Erzene Mahalesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Umut Erdem ile M.A. (19) ve A.A. (18) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Umut Erdem, göğsünden aldığı 1 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. M.A. ve A.A. adlı iki zanlı olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Erdem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, kaçan M.A. ve A.A.'yı olaydan bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. İki zanlı sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlıların polise verdiği ilk ifadede, kız arkadaşlarına laf attığı için Erdem ile tartıştıklarını söyledikleri iddia edildi. İki zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber