Tunceli'deki trafik kazası

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Ekrem Topal'ın (27) cenazesi, memleketi Amasya'da toprağa verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 22:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'dan karayoluyla Amasya'ya getirilen Topal'ın naaşı, Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra buradan alınan Topal'ın cenazesi, Beden köyündeki yakınlarının evine getirildi. Burada anne Fatma Topal oğlunun tabutuna sarılarak, "Sana doyamadım yavrum. Ben seni böyle mi gönderdim" diyerek gözyaşı döktü. Baba Aşur Topal yakınlarının yardımıyla ayakta dururken, Topal'ın eşi Emel Topal, kucağındaki 4,5 aylık oğlu Salih Emir'e sarılarak ağladı.

Helallik alınmasının ardından Topal'ın cenazesi köy mezarlığına getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Topal'ın naaşı aynı yerde toprağa verildi.

Cenaze törenine Topal'ın yakınları, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Kaymakam Serdal Kartal, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Topal'ın dayısı er Salih Çakan'ın bir süre önce Hakkari'de helikopter kazasında şehit olduğu, oğluna dayısının ismini verdiği öğrenildi.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu, Topal ve askeri personel Süleyman Savaş ile polis memuru Ömer Can Utaş yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü / Fatma Kalay

Yayıncı: Orhan Topal

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber