Sektörler, üniversite sanayi işbirliği için toplanıyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından yürütülen ?Gaziantep'te Üniversite Sanayi İşbirliği'nin Yeniden Yapılandırılması Projesi' kapsamında 11 Ekim Perşembe günü ?Sektörel Arama Toplantıları' düzenlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sanayi ve ticaret odaları ile Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ilk toplantı için hedef sektörler gıda, turizm, sağlık ekipmanları, ayakkabı, inşaat malzemeleri, tekstil ve boya olarak belirlendi. Bu sektörlerdeki firma temsilcileri ve akademisyenleri bir araya getirecek toplantılarda üniversite sanayi işbirliği, firmaların üniversiteden beklentileri, A-Ge, Ür-Ge alanında sektörel hedefler ve çözüm önerileri gibi pek çok konu ele alınacak. Toplantılar eş zamanlı olarak 8 ayrı salonda gerçekleştirilecek. Toplantıların çıktıları ise ?Gaziantep Üniversite Sanayi İşbirliği Platformu' tarafından bir strateji belgesi kapsamında kamuoyuna sunulacak.

Katılımın ücretsiz olduğu toplantı programı Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek. Programa katılmak isteyen firma temsilcileri, 9 Ekim tarihine kadar GAÜN Rektörlük Proje Koordinasyon Birimi'ne başvurmaları ya da www.gusiap.org adresinden başvuru formlarını doldurabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber