Yaşlı bir şahsın üzerinden çıkanlar 'Bu kadar da olmaz' dedirtti

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı dilenci operasyonuda yaşlı bir şahsın üzerinden çıkanlar herkesi şaşırttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kent merkezi başta olmak üzere 43 mahalle genelinde denetimlerini tüm hızıyla sürdüren şahinler adlı zabıta ekipleri son olarak pes dedirten bir olayla karşılaştılar.

Kent merkezinde dilenen 56 yaşındaki dilenciyi yakalayan şahinler, dilencinin üzerinden banka cüzdanları, emekli kartı ve kira gelirlerini gösteren banka dekontlarını görünce bu kadarına da pes dediler.

Yapılan aramada üzerinden 515 TL para çıkan dilencinin Ankara'dan dilenmek için günü birlik Eskişehir'e geldiğini tespit eden Şahinler, dilencinin yolculuk esnasında dilenmek için farklı farklı kıyafetler giydiğini belirlediler.

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, büyük bir ciddiyetle sürdürülen dilenci operasyonları sonucunda kent genelindeki dilenci sayısında büyük oranda azalma olduğu vurgulanarak, özellikle şehir dışından dilenmek amacı ile Eskişehir'e gelen kişilerin önünün büyük oranda kesildiği vurgulandı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise büyük bir ciddiyetle sürdürülen dilenci operasyonlarının sonuçlarının memnuniyet verici olduğunu belirterek,?Şehrimizde geçimlerini dilenerek ve vatandaşların iyi niyetlerini istismar ederek sağlamaya çalışan kişi ve kişilerin takibini bırakmayacaklarını söyledi.

Başkan Sakallı, vatandaşların rahat, güvenli ve huzur dolu bir ortamda yaşamalarına olanak sağlamak amacıyla sürdürülen çalışmaların her geçen gün daha da artarak devam edeceğini ifade ederek, dilenmek suretiyle vatandaşların huzurunu kaçıran duygu simsarlarına göz açtırmayacaklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber