Çankırı Baro Başkanlığı'na Köroğlu seçildi

Çankırı Baro Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimlerde Av. Erkan Köroğlu Baro Başkanlığına seçildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 22:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kongrede konuşma yapan Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Baroların asli görevinin avukatlık mesleğini geliştirmek ve avukatları korumak olduğunu belirterek, "Biz birlikte ağlıyor, birlikte gülüyoruz. Dolayısıyla biz büyüyen bir aileyiz. Cenazelere de, düğünlere de birlikte gidiyoruz. Ben bu ailenin bir ferdi olarak bu göreve talip oldum ve yaklaşık 1,5 yıl süre ile bu görevi yürüttüm. Göreve başladığım gündeki heyecanım hala ilk günkü gibi devam ediyor. Bu işler istek ve heyecanla yürütülecek işlerdir" dedi.

Yeni döneme yeni projeler ile başlayacağını ifade eden Köroğlu, "Bizim sermayemiz beynimizdir, bu yüzden beynimizi güncelleştirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Nasip olurda seçilirsek, yeni dönemde her ay 1 kez seminer yapmak istiyorum ve bu seminerlere tüm arkadaşlarımızın katılmasını bekliyorum" diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Av. Hüseyin Sipahi de başkanlığa aday olduğunu açıkladı. seçimi kazanması durumunda tüm üyeleri tek tek dinleyerek görüş alacağını söyleyen Sipahi, avukatların tüm sorunlarının takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

71 üyeden 67'sinin oy kullandığı seçimlerde Köroğlu 37, Sipahi, 29 oy alırken, 1 oy da geçersiz sayıldı.

Başkan Köroğlu, seçimlerden sonra yaptığı konuşmada, kendisine oy veren herkese teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber