Başhekim Algün: Meslektaşımın saldırısı beni ziyadesiyle üzdü

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'ün daha önce ayna hastane görev yaptıkları meslektaşı E.C. tarafından darp edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, yapılanın kimsenin yanına kar kalmayacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 18:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Kızılcık, geçtiğimiz günlerde Doktor E.C.'nin saldırısına uğrayan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Ekrem Algün'e makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Kızılcık ile Başhekim Algün bir süre baş başa görüştü. Vali Kızılcık, görüşmede insanlığa sağlık hizmeti vermekte olanlara yapılan bu tür saldırıları nefretle kınadığını ifade ederek, ?Siz insanlığa insan için en önemli olan sağlık hizmeti sunuyorsunuz. Bu kutsal görevi yaparken bu tür olaylarla karşılaşmak hiç hoş değil. Ama maalesef bu tür hadiseler zaman zaman olmakta. Bizler idareci olarak bu olayın üzerine gidip bir daha tekerrür etmeyeceği şekilde sonuçlandıracağız. Yapılan kimsenin yanına kar kalmayacaktır.? dedi.

Başhekim Algün de saldırının bir meslektaşı tarafından yapılmış olmasının kendisini ziyadesiyle üzdüğünü ifade etti. Algün, ?Bu olayı yoldaki bir kaza şeklinde değerlendiriyorum. Ama bizler böyle olaylar karşısında hizmetimizden asla taviz vermeyeceğiz. Siz büyüklerimizi yanımızda görmek bizleri daha da güçlendiriyor ve şevklendiriyor.? dedi.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ekrem Algün, geçtiğimiz cumartesi günü spor yaparken daha önce Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde birlikte görev yaptığı göz doktoru E.C.'nin saldırısına uğramıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber