19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nden Emniyet Müdürü'ne hayırlı olsun ziyareti

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan İsmail Türkmenli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Genel Sekreter Muzaffer Altunay, Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Erdoğan ve üye Haydar Öztürk, ziyaret ettikleri il emniyet müdürüne yeni görevinde başarılar diledi.

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Samsun İl Emniyet Müdürü görevine atanan İsmail Türkmenli, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yerel medyanın il genelindeki çeşitliliğine övgüler yaptı.

Samsun'u ilk olarak geldiği günden bu zamana kadar yerel gazete, televizyon ve internet sitelerini takip ederek tanımaya çalıştığını hatırlatan Türkmenli, yerel basının kentte yakından takip edilip çok okunduğunu söyledi. Özellikle üçüncü sayfa haberleri konusunda yerel gazetelerin 18 yaşından küçük mağdurların korunması ve kollanması adına gösterdikleri çabayı takdirle karşıladığını belirten Türkmenli, basın ve emniyet olarak kentin huzuru için birlikte güzel çalışmalar yapmayı umduklarını vurguladı.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti ve Samsun'daki basın kuruluşları hakkında genel bilgiler veren Başkan İsmail Temiz ise ?Gazetecilerin en önemli haber kaynaklarından bir tanesi emniyettir. Meslektaşlarımızın daha rahat çalışması ve bilgi alması konusunda sizlerin daha hassas olmasını diliyoruz. Amacımız yapılacak haberlerle kentin huzurunu birlikte çalışarak daim kılmaktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber