Mobilyacılar sitesi fuara hazır

Adana Mobilyacılar Sitesi Başkanı Bülent Yalman, 10 Ekimde açılacak Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın, sektöre dair tüm gelişmelerin, yeniliklerin ve fırsatların takip edileceği bir platform olacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mobilya sanayinin oluşturduğu katma değer ile stratejik bir öneme sahip olduğunu kaydeden Yalman, mobilyacılar sitesi olarak son dönemlerde hızlı bir dönüşüm geçirerek eskiye oranla çok daha bilgi ve sermaye yoğun bir moda sektörü olma yolunda ilerlediklerini kaydetti. Bu dönüşümün arkasında yatan en önemli unsur mobilya sanayinin hızlı bir küreselleşme süreci yaşaması olduğunu ifade edin Yalman, ?Adana'da açılacak mobilya fuarı bizim için çok önemli. Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz ve destekliyoruz. Önümüzdeki senelerde inşallah bu fuarı daha geniş alana yaymak istiyoruz. Fuarın bir ayağını mobilyacılar sitesinde yapabiliriz. Sitemizin bir bölümünü buna tahsis edip yurt dışından gelen konuklarımızın üretimimizi görmesini sağlayabiliriz. Gelecek seneden itibaren hem üretici hem de alıcıyı bir araya getireceğiz .? diye konuştu.

Mobilya sektörünün hızla geliştiğini ve yenilendiğini belirten Yalman, ?Sitemiz ülke ekonomisine büyük katkı sağlayarak, gerek istihdam gerekse ihracatta önemli noktalara geldiği. 500 bin metre karelik alanda 500 iş yeri ve 50 mağaza ile binlerce çeşidiyle tüm ürünler sitemizde bulunabilir. ? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber