Şahinbey, Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi Belgesi aldı

Şahinbey Belediyesi, nüfusu 50 binin üzerinde olan belediyeler bazında, ISO 10002-2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi Belgesi'ni Türkiye'de bir ilk alan belediye oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Salonu'nda düzenlenen TSE Gaziantep Danışma Kurulu toplantısında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Başkanı Hulusi Şentürk, ISO 10002-2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi Belgesi'ni Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na takdim ederek, bu başarısından dolayı tebrik etti. Şentürk, ?TSE başkanı olmadan önce bir ankette meraktan dolayı bu kadar büyük bir belediye halkla ilişkilerde iyi puan alabiliyor diye Şahinbey Belediye Başkanımızı ziyaret etmiştim. Bu işin püf noktasını anlatmasını istemiştim. Başkanımız da bana sistemi göstermişti. Daha sonra TSE başkanı olunca Gaziantep ziyaretinde ben de başkanıma, ?Bunu başardın. ISO 10002-2006 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayetleri Yönetim Sistemi'ne yeni girdik. Bu belgeyi almak da Şahinbey'e yakışır' dedim. Başkanım 6 ay gibi kısa sürede bunu da başardı. Biz de şimdi sadece başardığı sistemi resmiyete dökmüş olduk. Başkanımızı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.? dedi.

Başkan Tahmazoğlu da, ?Bizden önce bu belgeyi nüfusu 32 bin olan Antalya Kumluca Belediyesi almıştı. Güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımızla yaptığımız tüm hizmetlerde insan merkezli çalışarak, vatandaşımızın memnuniyetini sağladık. Bu konuda özveri gösteren tüm belediye personellerimize teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber