350 bin TL değerinde extacy hap ele geçirildi

Diyarbakır-İstanbul seferi yapan bir otobüste ayrı ayrı özel olarak ambalajlanmış ve piyasa değeri 350 Bin TL olan yaklaşık 19 bin adet extacy hap ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 00:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır Otogarı içerisinde polis tarafından yapılan rutin asayiş kontrollerinde bir seyahat firmasına ait otobüs firmasında çalışan bir görevlinin, bir yolcunun olmadığını ve 35 numaralı koltuğun üzerinde bantlanmış şekilde bir paketin olduğunu söylemesi üzerine Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri paketi muhafaza altına alıp, otobüste ve çevrede araştırmalara başladı. Şahsın başka bir otobüs firmasında M.D. isimli şahıs adına bilet aldığı incelenen kamera kayıtları ile tespit edilmesinin ardından M.D. isimli şahıs tüm araştırmalara rağmen bulunamadı. Şüpheli paket üzerinde yapılan detaylı incelemeler sonucunda piyasa değeri 350 bin TL civarı olan ağırlığı 5 kilo 600 gram ve yaklaşık 19 bin adet extacy hap ele geçirildi.

Öte yandan, otogarda bir otobüse poşetini bırakan şahıslar Mersin'e gideceklerini ancak Siverek'te arabaya bineceklerini belirtmesi üzerine olay yerine gelen polisler poşette yaptığı incelemede 1 kilo 255 gram eroin maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şahıslar ise Siverek'te bilet kestikleri otobüse binmedikleri öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber