Şehitkamil çalışanlarına ikramiye müjdesi

Şehitkamil Belediyesi ile Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEMBİRSEN) arasında memurlara yönelik devam eden sosyal denge sözleşmesi yenilendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sözleşme kapsamında olan memura bayramlarda ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.

Hazırlanan sosyal denge sözleşmesi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, BEMBİRSEN Genel Sekreteri Levent Uslu ve Gaziantep Şube Başkanı Serkan Özatıcı arasında imzalandı. Sözleşme sonrasında el sıkışılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerin ardından sendika üyeleri Başkan Fadıloğlu'na teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Belediye bünyesinde hizmet veren memurlara yönelik sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, ?Vatandaşlarımız için var gücüyle çalışan memurlarımızın haklarını genişletmek adına BEMBİRSEN ile sözleşme imzaladık. Umarım bu sözleşmeyle memurlarımız hak ettikleri emeklerinin karşılığını alırlar. Bu sözleşmeyle bir de sözleşmeli memurlarımıza bayram ikramiyesini madde olarak koyduk. Önümüzdeki ilk bayramda da bu gerçekleşecektir. İnşallah yapılan bu çalışmalara karşılık memurlarımızın da şehrimiz için daha güzel çalışmalara imza atacaklarına eminim. Bu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? dedi.

BEMBİRSEN Genel Sekreteri Levent Uslu ise ?Memurlarımızı kapsayan sosyal denge sözleşmesini gerçekleştirdik. Bu konuda Gaziantep'te bir ilk yaşandı. Bundan önce de sosyal denge sözleşmeleri yapmıştık. Ancak burada sözleşmeli memurlarımıza da bayram ikramiyesi madde olarak kondu. Önümüzdeki ilk bayramda da bu gerçekleşecektir. Bu bir müjde ve ilktir. İnşallah Gaziantep'teki diğer belediyelerimize de örnek teşkil eder. Bundan sonra Şehitkamil Belediyesi'nde başkanımız memurlarımıza ne kadar onların yanında olduğunu, emeklerinin karşılığını vermek için ne kadar çaba sarf ettiğini göstermiştir. Bundan sonra memur arkadaşlarımızın da başkanımızın bu iltifatına marifetli çalışmalarıyla cevap vereceklerini umuyorum. Tüm arkadaşlarımdan daha verimli çalışarak Gaziantep'i ve Şehitkamil'i daha da güzelleştirmelerini istiyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber