Kimse Yok mu Temsilcisi: İhtiyaç sahiplerine yardım etmeyi amaçlıyoruz

Kimse Yok Mu Derneği Yozgat İl Temsilcisi Halil Ceylan, dernek olarak amaçlarının ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 18:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat'ta yayın yapan yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile bir araya gelen Kimse Yok Mu Derneği İl Temsilcisi Halil Ceylan, ilde yaptıkları çalışmaları değerlendirdi. Türkiye'de 2002 yılında kurulan derneğin ülke genelinde 29 şubesinin bulunduğunu belirten Ceylan, "Yozgat'ta yaklaşık 3 ay önce derneğimizi kurarak çalışmalara başladık. Derneğimiz Ankara Bölge Koordinatörlüğü ilimizde topluma daha verimli sosyal fayda sağlamak, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilmek, için Yozgat Merkeze 'Kimse Yok Mu Derneği İyilik Noktası' açılmasını sağladı. Bu sayede ihtiyaç sahipleriyle daha yakından ilgilenebiliyor dernek faaliyetlerinin tanıtımını yaparak, bağışta bulunacak vatandaşlarımıza ve yardıma muhtaç insanlarımıza daha kısa sürede ulaşabiliyoruz." dedi.

Derneğe bin 200 ihtiyaç sahibi ailenin müracaat ederek yardım talebinde bulunduğunu söyleyen Ceylan, "Kısa sürede yüzlerce ailemize yardımda bulunduk. Derneğimize bin 200 dar gelirli ailemiz yardım talebinde bulundu. Biz 600 ailemize gıda ve giysi yardımı yaptık. Diğer 600 ailemize de aynı yardımları yapacağız. Yaklaşan Kurban Bayramına kadar da 300 ailemize bayramlık giysi yardımında bulunacağız. Bunun yanı sıra gıda yardımlarımızda yine devam edecek. Bizlerin herhangi bir talebi olmadan hayırsever esnaflarımız yaklaşık 30 bin TL değerinde giysi ve gıda yardımı yaptı. Bizlerde onların bu yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmasını sağladık. Yine derneğimiz bu yıl ülke genelinde 300 bin ailemize kurban paketi dağıtmayı planlıyor. Bu dağıtıma destek olmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızda vekalet vererek katkıda bulunabilirler. Bu yönde düşünen vatandaşlarımızı derneğimize bekliyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber