Konut sektörünün geleceği ve sorunları Kayseri'de masaya yatırıldı

Konut sektörünün önde gelen firmalarının üye olduğu Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu toplantısı, Kayseri'de yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda sektörün sorunları ve geleceği ile ilgili konular konuşuldu.

KONUTDER, konut sektörüne yön vermek ve sektördeki sorunlara çözüm üretmek amacıyla Türkiye'nin önde gelen 19 büyük konut üreticisini bir araya getiren güç birlikteliği ile kuruldu. KONUTDER, ilk defa İstanbul dışında Yönetim Kurulu toplantısını, Kayseri'de Anadolu'dan tek üyesi olan Kınaş Yapı Endüstrisi'nin ev sahipliğinde Kınaş Plaza'da yaptı.

Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilk kez Anadolu'da yapılan toplantının yararlı geçtiğini ifade etti. Hamdi Kınaş, toplantıda sektörün sorunları, geleceği ile ilgi sorunların konuşulduğuna işaret ederek, misafirlerin Kayseri'yi gezme imkanı bulduğunu ifade etti. KONUTDER Başkanı ve Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in şehirdeki yapılaşmayı çok beğendiğini belirten Kınaş, misafirlerin Erciyes Kayak Merkezi ve buradaki yatırımları gezme fırsatı bulduğunu dile getirdi. Hamdi Kınaş, toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Erciyes'te turizm için çok ciddi miktarda yatırım yapmasının takdirle karşılandığını ve rakamsal boyutun çok büyük olduğuna dikkat çekildiğini aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber