Yeni evli çifti ayıran kazaya neden olan sürücü tutuklandı

Tekirdağ'da ters yönde seyreden otomobile çarpmamak için yoldan çıkan araç karşı yönden gelen kamyonetle kafa kafaya çarpıştı, kazada 28 yaşındaki Firuzan Akdeniz öldü, bir aylık eşi ise yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ters yöne girerek kazanın yaşanmasına neden olan alkollü sürücü polis tarafından evinde uyurken evinde yakalandı. Alkollü sürücü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre kaza önceki gece Tekirdağ Çevreyolu'nda meydana geldi. 31 yaşındaki Rasim Akdeniz bir aylık eşi 28 yaşındaki Firuzan Akdeniz ile birlikte 59 AU 663 plakalı otomobili ile Çorlu'dan ailesinin ikamet ettiği Malkara'nın Kürtüllü köyüne gitmek için yola çıktı. Rasim Akdeniz, bölünmüş yolda ters istikamette seyreden 42 yaşındaki 150 promil alkollü Murat Bektaş'ın kullandığı 59 DZ 215 plakalı otomobile çarpmamak için aracını kırdı. Otomobili ile yolun karşısına geçen Akdeniz, içinde 3 işçinin bulunduğu karşı yönden gelen Murat Yaşar idaresindeki 59 AV 729 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yolun dışına çıkan otomobilin ön bölümünde oturan Firuzan Akdeniz otomobilden fırlayarak araçtan 15 metre uzağa savruldu. Firuzan Akdeniz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada bir aylık evli Rasim Akdeniz, kamyonetin şoförü Murat Yaşar, işçiler Furkan Yaşar, Ümit Yaşar ve Ömer Demirtaş çeşitli yerlerinden yaralandı.

Polis ekipleri ters yöne girerek kazaya neden olan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Çevredeki MOBESE kameralarını inceleyen polis ekipleri 59 DZ 215 plakalı beyaz bir otomobili belirledi. Otomobilin sahibinin adresini belirleyen polis ekipleri sürücü 42 yaşındaki Murat Bektaş'ı evinde uyurken yakaladı. 150 promil alkollü olan Bektaş, polisteki ifadesinde alkollü olduğu için bir şey hatırlamadığını söyledi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bektaş 'Taksirle ölümlü kazaya sebebiyet verme' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber