Dünya şampiyonu genç güreşçiye 8 tam altın hediye edildi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, dünya şampiyonu olan 20 yaşındaki milli güreşçi Barış Güngör'ü 8 tam altın ile ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç şampiyon ödül karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Tayland'da düzenlenen Gençler Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Barış Güngör'e sahip çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, genç şampiyona 8 tam altın hediye etti. Babası Süleyman Güngör, Teknik Direktörü Beşir Tosun ile birlikte Başkan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret eden genç şampiyon daha sonra güreş çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Olimpiyatlara da katılarak Türk bayrağını bir kez daha göndere çektirmek istediğini kaydeden genç şampiyon Güngör, kendisine destek olan Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Bu şampiyonluğun zorlu bir mücadelenin ürünü olduğunu belirten Güngör, ?Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu böyle kalmayacak olimpiyatlarda da bayrağımızı göndere çektirip Gaziantepimizin adını duyuracağız Allah nasip ederse. Zorlu bir çalışma dönemi geçirdik kamplarda. Allah'ın izniyle takımlara girmeyi başardım. Allah'ıma şükürler olsun ki bayrağımı göndere çektirdim ve aldığım madalya ile kemeri memleketime getirdim. İnşallah büyüklerde de devam edecek Avrupa ve dünya olarak. Bu işler nasip işi. Allah'ın izniyle elimizden geldiği kadar bu işi yapacağız. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum katkılarından dolayı Allah razı olsun. Bu Gaziantep'e ilk dünya şampiyonluğu getirilmesi. İnşallah nice şampiyonlar gelirde başkanlarımız bu desteklerini esirgemezler.? dedi.

Barış'a 8 tam altını görevini başarıyla yerine getirdiği için takdim ettiklerini vurgulayan Başkan Fadıloğlu ise, ?Verdiğimiz altın ödüllerini keyfe keder olarak belirlemiyoruz. Ödül miktarlarını Dünya, Türkiye ve Avrupa şampiyonası gibi bir derece koymuşlar. Buna göre de bizler kardeşimize 8 tam altın başarılı görevinden dolayı takdim ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Bunlarda ay yıldızlı bayrağı göndere çektirmenin bedeli veya karşılığı değil. Bu parayla ölçülecek bir şey değil. Bizimde bu çorbada bir nebzede olsa bir katkımız olsun istiyoruz. Marifet iltifata tabidir. Bizim de iltifat göstermemiz gerek. İnşallah bundan sonra daha güzel başarılara memleketimiz adına imza atarsın.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber