Üniversite öğrencileri mahalle parkını boyadı

İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) öğrencileri, Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile mahalle parkını boyadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üniversitedeki 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında ellerine fırçaları alan öğrenciler İlyas Mahallesi'ndeki çocuk parkının duvarları ile oyun gruplarını boyayıp parkı rengârenk bir görünüme kavuşturdu.

Üniversite öğrencilerinden Fatma Çalışkan, topluma yararlı olabilmek adına 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında boyalama faaliyetini gerçekleştirdiklerini belirtti. Sponsor desteğiyle boya temin ettiklerini anlatan Çalışkan, boyama işlemini sadece ders için yapmadıklarını, topluma fayda sağlama duygusuyla istekle gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Öğrenci Oğuz Keklik ise insanların parktan daha rahat bir şekilde faydalanmalarına katkı sağlamak için parkı boyamak istediklerini kaydetti. Keklik, sınıf arkadaşlarından bazılarının okullara, bazılarının da huzurevi ve çocuk yuvalarına giderek katkı sunduklarını dile getirdi. Keklik, "Biz burada sadece ders yapmıyoruz. Aynı zamanda topluma örnek olacağımızı düşünüyoruz. Bize bu fırsatı veren başta hocalarımız, BESYO ve Malatya Belediyesi olmak üzere herkese teşekkür ederiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber