Muhtar vekilini bıçakla yaraladı

Antalya'da bir kişi, hak sahibinin kendisi olduğu 2B arazisini başka bir kişinin üzerine kayıt ettiği iddia edilen muhtar vekilini bıçakla yaraladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi'nde yaşayan inşaat işçisi M.P, hak sahibinin kendisi olduğunu öne sürdüğü 2B arazisinin Çankaya Mahallesi muhtarlığınca başka birinin üzerine kayıt ettirildiğini öne sürerek muhtarlığa geldi.

Muhtarlığın da bulunduğu Yeşilvadi Parkı'nda muhtar vekili Hasan Gülbudak ile tartışmaya başlayan M.P, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gülbudak'ı 3 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan Gülbudak, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Gülbudak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay yerinden kazan zanlı ise kısa süre sonra yakalandı. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen M.P, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Benim 2B arazimi başkasına vermiş, o nedenle bıçakladım. Keşke öldürseydim" şeklinde konuştu.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber