Bar önünde öldüresiye dayak

Beyoğlu'nda eğlenmek için bir gece kulübüne giden 2 kişi, hesap yüzünden çıkan kavgada tekme tokat dövülerek hastanelik edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, 15 Ekim Pazartesi sabahı saat 05.00'de Beyoğlu'ndaki bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, eğlence merkezine giden S.K. (31) ve D.Ö. (29) isimli iki arkadaş, eğlencenin sonunda hesap yüzünden bar görevlileri ile tartıştı. Çıkan tartışma sonunda iki müşteri, eğlence mekanının güvenlik görevlileri ve çalışanları tarafından hastanelik edilene kadar tekme tokat dövüldü. Olayın ardından kavgaya karıştıkları ileri sürülen mekan sahiplerinden Z.K. ile mekanda görevli S.K., N.K. ve Y.T., Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce gözaltına alındı. Kavgaya karıştığı tespit edilen İ.H.M.'nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çevrede bulunan güvenlik kameralarının da kaydettiği olayda, bar çalışanları iki genci dışarı çıkartıp tekmeliyor. Görüntülerde yere düşen iki genci yumruklayıp tekmelemeye devam eden bar çalışanlarının öfkesi bir türlü bitmek bilmiyor. Bar çalışanlarının elinden kurtulup ayağa kalkan gençlerden biri kaçmaya çalışırken başının üstüne yere kapaklanıyor. Ayağı kalkan genç, bar çalışanları tarafından sürüklenip götürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber