Göz kamaştıran cami açılışı bekliyor

Yılda ortalama 750 bin dolayında yerli ve yabancı turistin şifalı sularından yararlanmak amacıyla ziyaret ettiği Kütahya'nın Simav ilçesi Eynal Kaplıcalarında belediye ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılan 750 kişilik camii açılış için gün sayıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 13:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

490 metrekarelik alan üzerine yapılan 3 katlı modern camii temelinin bir yıl önce atıldığını ve hayırseverlerinde katkılarıyla kısa sürede tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Kasım Karahan, İç Ege'nin termal turizminde söz sahibi Simav ve şifalı suları ile dünyaca ünlü Eynal Kaplıcalarına yakışır caminin yapımına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini ve açılış için gün saydıklarını bildirdi.

Aynı anda 750 kişinin ibadetini yapabileceği modern camiinin zemin katına görevliler için jeotermalli lojman yaptıklarını ifade eden Başkan Karahan, ?Söz konusu camimizin hemen bitişiğine belediyemiz tarafından bünyesinde anfi tiyatro barındıran büyük bir dinlenme ve mesire alanı yapıyoruz. Mesire alanımızın çalışmaları da yakında tamamlanacak. Her iki eserimizin birlikteliği kaplıcalarımızı ziyaret eden vatandaşlarımız ile yerli ve yabancı turistlere görsel bir ziyafet oluşturacak? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber