Yozgat Gençlik Merkezi'nden üniversite öğrencilerine yönelik yarışma

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçlere sunulacak hizmetleri geliştirmek ve beklentilerini gerçekleştirmek amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik ?Güçlü yarınlar için fikrini paylaş', sloganıyla ?Genç beyinler parlak fikirler' adlı proje fikir yarışması düzenlenecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada bakanlık tarafından ülke genelinde olduğu gibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için gençlik faaliyetlerini planlandığını bu kapsamda üniversite öğrencilerine yönelik ?Genç beyinler parlak fikirler', adlı yarışmanın düzenleneceğini söyledi.

Proje ile gençlerin sıkıntılarını meydanlarda söylemekten ziyade yazılı ve sorunla beraber çözüm yollarını yine kendisi üreterek, ifade etmesinin yollarını açılacağını ifade eden Sapmaz, "15 Ekim tarihi itibariyle proje yarışması için Gençlik Merkezimizde standımızı açtık. Bu tarihten itibaren Erdoğan Akdağ Kampüsü, Meslek Yüksek Okulları ve KYK Yurtlarında da tanıtım stantları açacağız." diye konuştu.

Sapmaz, yarışmaya başvuru şartlarını şöyle sıraladı

- Yarışmaya sadece üniversite öğrencileri katılabilir.

- Her öğrenci yalnızca bir başvuru yapabilir.

- Projeler, gençlere sunulacak hizmetler ve bu hizmetlerin geliştirilmesiyle ilgili olmalıdır.

Başvurularla ilgili başvuru formları Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın www. gsb. gov.tr adresinden,üniversitelerdeki Gençlik ve Spor Bakanlığı stantlarından veya Gençlik Merkezlerinden temin edilebilir. Başvuru formları elektronik ortamda veya elle doldurularak, imzalı bir şekilde üniversitelerdeki Gençlik ve Spor Bakanlığı stantlarına veya bulunulan ildeki Gençlik Merkezlerine şahsen teslim edilecek. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin de çeşitli hediyelerle ödüllendirileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber