SYDV Merzifon Şubesi, bayram öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirdi

Amasya'nın Merzifon ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi 877 vatandaşa Kurban Bayramı öncesi yardım yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 19:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabahın erken saatlerinden itibaren, çok sayıda vatandaş bir banka önünde kişi başına düşen 100 lira nakit para yardımını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Yardımın dağıtıldığı bankanın karşısında oluşturulan büro önünde toplanan vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. Eldeki kayıtlara göre nüfus cüzdanını gösteren vatandaşlara imza veya mühür karşılığı yardım paraları teslim edildi.

Vakıf Müdürü Handan Ekinci Bal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu söyledi. Handan Bal, ?Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam ediyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, Merzifon ilçe merkezi ve köylerinde ikamet etmekte eden 877 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza 100'er lira nakit para yardımı yapıyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımız parasını almak için çağırılan yere gelemediği takdirde biz onların yanına giderek paralarını teslim ediyoruz.? dedi.

Para yardımı esnasında vatandaşlar arasında gerginlik yaşamaması için Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerde güvenlik önlemi aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber