Ordu'da namaz kılan gençlere ödül yağdı

Ordu'da Ensar Vakfı'nin öncülüğünde başlayan 'Gençler Namaza Koşuyor' yarışmasının ödül töreni Durugöl Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 16:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

7 ? 18 yaş arası yaklaşık 3 bin gencin katıldığı ve ödül töreninde 40 gün boyunca 5 vakit namazını hiç aksatmadan kılan 110 gence diz üstü bilgisayar, 200 gence de bisiklet dağıtıldı. Törene ödül kazanan öğrencilerin ailelerin yanı sıra çok sayıda Ordulu katıldı.

Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu açılış konuşmasında, "33 yıldır faaliyetlerine devam eden Ensar Vakfı'nın Türkiye'de bir kaç ilde yürüttüğü ancak bundan sonra tüm Türkiye'de yürütecek olduğu bir proje olacak." dedi. Dilberoğlu sözlerini "Bu kalabalıktan anlıyorum ki bu güzel bir proje olmuş, inşallah bu projeyi tüm Türkiye'de uyguladığımızda milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştireceğiz." şeklinde sürdürdü.

Törende Ordu imam hatiplerinden oluşan mehter takımının gösterisi de seyircilerden tam not aldı. Daha sonra ney taksimi ve ilahi dinletisi ile devam eden törenin duasını ise Nuri Geç yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber