Türkiye'nin en büyük mobese sistemini kurdu, 5 bin kamerayı kontrol ediyor

Türkiye genelinde 5 bölge müdürlüğü ile 30 şehirde hizmet veren Doğankoç Grup, güvenlik sektörüne 7 gün 24 saat kesintisiz denetim imkanı sunuyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sektöre birçok yenilikler getiren şirket, güvenlikte teknoloji odaklı büyüyor.

Doğankoç Grup Kurucusu Kenan Doğan, güvenlik işinin 7 gün 24 saat devam eden ve otokontrol gerektiren bir yapısı olduğunu söyledi. Şirket olarak teknolojinin getirdiği tüm izleme ve takip sistemlerini kullandıklarını belirten Doğan, ?Türkiye'deki en büyük Mobese sistemi firmamıza ait. 5 bin civarında kamerayı kontrol ediyoruz. Hatta İstanbul Emniyeti'nden bile daha fazla alanı tarıyoruz.? dedi.

Güvenlik sektörünün gelişime açık ve gelecek vadeden bir sektör olduğuna işaret eden Doğan, sektördeki sıkıntıları belirleyip kendilerine bir yol haritası çizdiklerini kaydetti. ?İlk birkaç yıl sektördeki büyük oyuncuların sistemlerini izledik. Sektör sıkıntılarını ve müşteri beklentilerini görüp ona göre hareket ettik.? diyen, Doğan, şöyle devam etti: ?Dünyada benzeri olmayan denetlenebilir, kontrol edilebilir ve finansal olarak uygun olan bir sistem geliştirdik. Güvenlik personelinin daha iyi denetlenmesi, delil sağlanması ve caydırıcılık özelliği nedeniyle tüm işyerlerini ücretsiz kamera sistemiyle donattık. Bugün internet üzerinden anlık izleme sistemimiz sayesinde hem denetimleri kolaylaştırdık, hem de müşteri memnuniyetini arttırdık.?

GÜVENLİKTE TÜRKİYE'YE YAYILDI

Kenan Doğan, sektörde marka bilinirliği bakımından ilk 3 sırada olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti: ?İzmirli bir firmayız ama ilk bölge müdürlüğümüz İstanbul'da kuruldu. Bu işin kalbi İstanbul. İzmir'den daha fazla İstanbul'da hizmet veriyoruz. Türkiye genelinde 30 ilde bulunuyoruz. Ege Bölgesi'nde güvenlik şirketleri arasında birinci sıradayız.? Yaptıkları yatırımlarla dünyadaki şirketlerle yarışır hale geldiklerini anlatan Doğan, ?Yenilikler bizim için çok önemlidir. İnnovasyona çok önem veririz. Yakın bir zamanda Türkiye'de bir ilke imza atıp yangın güvenliği konusunda hizmet vereceğiz. Şu an için bu konuda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bunun yanı sıra, konusunda uzmanlık gerektiren ?Liman Güvenliği', ?Hidroelektrik Santral Güvenliği', ?Residence Güvenliği' gibi alanlarında da hizmet veriyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber