Gönüllüler, bayramlarını kardeş şehir Cizre'de geçirdi

Kurban Bayramı'nı Şırnak'a bağlı Cizre ilçesinde geçirmek için şehre gelen gönüllüler, ziyaret ettikleri ailelere yardım paketleri ve çocuklara oyuncak verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayır sever gönüllülerin ellerindeki hediyeleri gören muhtaç aileler, 'Bayramımızı bayram ettiniz' sözleri ile sevinçlerini paylaştı.

Akşehir İş Adamları Derneği (AKSİAD) ve Sabah Eğitim Hizmetleri'nin birlikte organize ettiği Kurban Bayramı programı için bayramın birinci günü Cizre'ye giden hayır severler. Kurban Bayramı dolayısıyla kardeşlik köprüleri kurdu. Bayramı kendi çocukları ile geçirmek yerine Güneydoğulu vatandaşlarla geçiren hayır severler, dağıttıkları kurban etleriyle kardeşliğin en güzel mesajlarını verdi.

AKSİAD yönetim kurulu üyesi Özkan Özüak; kurban sayesinde birbiri ile daha önce ilişki kurmayan insanların bu sayede birbirlerini tanıdığını, bayramın sevinme ve sevindirme olduğunu söyledi. Özkan, "Buraları eğitimin ışığı ile aydınlatmak gerekiyor. Buradaki insanlara daha çok kol kanat germek lazım. Kurbanın bu şekilde geçirilmesinden dolayı çok mutluyum ve gelecek için umutluyum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber