Alaplı ve Ereğli'den Sudan'a yardım eli

Zonguldak'ın Alaplı ve Ereğli ilçelerinden bir grup gönüllü iş adamı, Kimse Yok mu Derneği'nin organizasyonunda gittikleri Sudan'da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sudan'a giden iş adamlarından Şaban Kurtul, Kurban Bayramı öncesi gittikleri Sudan'da kestikleri kurbanları, yoksul ailelere dağıttıklarını söyledi.

Sudan'ın mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu ifade eden Kurtul, "Kimse Yok mu Derneği ve iş adamlarımız ile birlikte Kurban Bayramı'nı Sudan'daki yoksul Müslüman kardeşlerimizle birlikte geçirdik. Orada kurbanlar keserek etlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Ayrıca Alaplı ve Ereğli'den esnaflarımızın bağışladığı giysilerle oradaki çocukları giydirdik. Sudan'da ihtiyaç sahibi aileler çok fazla, ben Sudan'daki yoksul Müslüman kardeşlerimizi televizyonlarda gördüğümde çok fazla etkileniyordum. Hep Sudan'a gidip Müslüman kardeşlerimize yardım etme hayalim vardı. Bu hayalim Kurban Bayramı'nda gerçek oldu. Kimse Yok mu Derneği ile birlikte Sudan'a giderek ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettik.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber