CHP heyetinden Trabzonspor'a ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 20:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon teşkilat yöneticileriyle bordo-mavili kulübe gelen CHP heyeti, Asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Asbaşkan Şakar, ziyarette yaptığı konuşmada, yönetim kurulu olarak tüm siyasilere eşit mesafede durmaya özen gösteren bir anlayışın sahibi olduklarını söyledi.

Bu doğrultuda kendileri için her parti ve mensubunun değerli olduğunu anlatan Şakar, ?Siyaset Trabzonspor'u kullanamaz ama Trabzonspor siyasetin imkanlarından faydalanabilmenin yollarını her zaman için arayabilir.? dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran da Karadeniz'e gelince Trabzonspor'u ziyaret etmenin şart olduğunu belirterek, ?Bu nedenle programımızın içine Trabzonspor'u kattık. Sayın Sadri Şener'in rahatsızlığını biliyoruz. Kendisine hem genel başkanımız hem de bizler geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bugün burada olmak güzel.? ifadelerini kullandı.

Mecliste futbol adına neler yapabileceklerine dair istişarede bulunmak istediklerini ileten Oran, ?Özellikle son 2 yıldır Türk futbolunda kara bulutlar dolaşıyor. Yargıyla ilgili bir takım sorunlar yaşandı, yaşanıyor. İnşallah bunları geride bırakırız.? dedi.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber