Yaşlı adamı Kamboçya parasıyla dolandırdı

Adana'da bir dolandırıcı, yaşlı adama oğluna borcu olduğunu söyleyerek 500 Kamboçya Riel'i verip para üstü olarak 190 TL alıp kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşlı adam, bakkala gösterdiği paranın geçmediğini öğrenince polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Tepebağ Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi üzerinde meydana geldi. Bağ-Kur'dan emekli Nihat Kargon (80) maaşını çekmek için çarşıya çıktı. Yaşlı ve hasta olduğu için ayakta güçlükle duran ve yürüyen Kargon, maaşını çektikten sonra evine gitmek için dolmuş beklerken yanına bir kişi yaklaştı. Şahıs yaşlı adama, "Ben senin oğlunu tanınıyorum" dedi. "Ben seni tanımıyorum sen kimsin?" diyen Kargon'a şahıs, "Ben seni hastanede ziyaret etmiştim, senin oğlunun arkadaşıyım, o bizden alışveriş yapmıştı. Bizim ona borcumuz vardı. Bizden 200 lira alacağı kalmıştı" dedi. Şahıs, yaşlı adama 500 Kamboçya Riel'i verip para üstü olarak 190 TL aldıktan sonra kayıplara karıştı.

Yaşlı adam bir gittiği bakkalda paranın geçmediğini öğrenince dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu. Polis ekipleri, yaşlı adamdan eşkalini aldıkları dolandırıcı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber