Genç: Canik, Samsun'dan alan değil, şehre kazandıran bir ilçe haline geldi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, üreten, istihdam sağlayan, şehre katma değer katan her çalışmanın destekçisi olduklarını belirterek, "Canik, Samsun'dan alan değil, şehre kazandıran bir ilçe haline geldi." dedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede üretim yapan Pelin Triko'nun davetlisi olarak kahvaltıya katıldı. Trikoyu gezen ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Genç, işyeri sahipleri Yaşar Arabacı ve Hakan Kapıcıoğlu'ndan trikonun çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Genç, Canik'in üretim merkezi haline geldiğini belirterek, "Samsun'un en çok istihdam artışı sağlayan ilçesi Canik'tir." dedi.

BÖLGENİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ

Canik'te yatırımcının her zaman arkasında değil, önünde olduklarını ifade eden Başkan Osman Genç, "Biz yatırımcının ne yanındayız, ne arkasında. Biz bu şehre kazandıran, iş-aş sağlayan işadamlarımızın önünde durarak, onların önlerini açıyoruz. Yatırımcılarımıza köstek değil, destek oluyoruz. Canik bu sayede Samsun ve bölgenin en hızlı gelişen ilçesi oldu." diye konuştu.

5 BİNDEN FAZLA İŞTİHDAM

Canik'te yatırım yapan işadamlarına teşekkür eden Başkan Osman Genç, "Binasını belediyemizin verdiği Pelin Triko'da 85 kişi çalışıyor. Bu buradan 85 ailenin ekmek yediği anlamına geliyor. Bu sayı inşallah daha da artacaktır. Canik'te son 8,5 yılda 2 buçuk milyar liralık yatırım gerçekleşti. Bunun sonucunda da 5 binden fazla istihdam kapısı açıldı. Biz, Canik Belediyesi olarak üreten, istihdam sağlayan, şehre katma değer katan her çalışmanın destekçisiyiz. Canik, Samsun'dan alan değil, şehre kazandıran bir ilçe haline geldi." şeklinde konuştu.

"CANİK'TE BULUNMAKTAN DOLAYI SON DERECE MEMNUNUZ"

Yatırımcılara yönelik verdiği destekten dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür eden Pelin Triko ortağı Yaşar Arabacı da, şunları söyledi: "Başkanımız Sayın Osman Genç işadamlarına her zaman destek olmuştur. Yine başkanımızın verdiği destekle Canik'te üretime başladığımız firmamızda 85 kişi istihdam ediyoruz. Buradan ürettiğimiz ürünleri yurt dışına ihracaat ediyoruz. Canik'te bulunmaktan dolayı son derece memnunuz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber