Tehdit edilen kadın polis korumasında havaalanına getirildi

Adana'da, ailesinin yanına dönmek isteyen bir kadın, ayrıldığı eşi tarafından tehdit edilince polis korumasıyla havaalanına getirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2012 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da, ailesinin yanına dönmek isteyen bir kadın, ayrıldığı eşi tarafından tehdit edilince polis korumasıyla havaalanına getirildi. Kadının oğlu kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırarak bir muhabirin parmağını kırdı.

Edinilen bilgiye göre, Ayşe Ö. çocukları ile İstanbul'daki ailesinin yanına gitmek için yola çıktı. Ancak ayrıldığı eski eşi Ayşe Ö'yü telefonla arayarak havaalanına geleceğini İstanbul'a göndermeyeceğini söyleyerek tehdit etti.

Daha öncede eşi tarafından tehdit edildiği için Cumhuriyet Savcılığı'ndan koruma talep eden ve kabul edilen Ayşe Ö., 155'i arayarak eski kocasının yine tehdit ettiğini söyledi. Ayşe Ö., çocuklarıyla birlikte İstanbul'a gitmek için havalimanına gitmek istediğini ancak kocasının kendisini tehdit ettiğini belirterek, "Bana ve çocuklarıma zarar veriyor diye korkuyorum havaalanına gidemiyorum polisle gitmek istiyorum" dedi.

Bunun üzerine kadının bulunduğu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önüne giden ekip kadına korumalık yapmaya başladı. Kadın otomobiliyle polisler ise önden ve arkadan kadını takip ederek havaalanına kadar getirdi. Bu arada diğer polislerde havaalanı önünde eski kocanın gelmesi ihtimaline karşı önlem aldı. Kadın bir süre sonra polis eşliğinde Adana Havalimanı'na getirildi. Kadın ve çocukları otomobilden indirilirken, basın mensupları da kadını ve çocuklarını görüntülemeye başladı. Kadının Mersin Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi 4. sınıfta okuyan oğlu Volkan Ö. (28), Doğan Haber Ajansı Muhabiri Fatih Karaçalı'nın yanına gelerek "Ne çekiyorsun çekme" diyerek tepki gösterdi. Genç ardından Karaçalı'nın parmağını kırıp daha sonra, "Bunlar yarın gazetede çıkarsa hepinizden şikayetçi olacağım" diyerek tehdit etti.

Daha sonra kadın ile çocukları iç hatlar bölümüne geçti.

Bu arada parmağından yaralanan basın mensubu, parmağını kıran kişiden şikayetçi oldu. Bunun üzerine Volkan Ö. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kadın ve diğer çocuğu ise uçakla İstanbul'a gitti. Özel bir hastaneye giden basın mensubunun parmağında 4 kırık ve parçalanma olduğunu tespit etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber