Tatvan'da haftada 6 gün semt pazarı kurulacak

Bitlis'in Tatvan ilçesi Kaymakamı Murat Erkan, ilçede seyyar satıcıların trafiği engellemelerinin ve çevreyi kirletmelerinin önüne geçmek amacıyla haftanın 6 günü farklı mahalle ve sokaklarda semt pazarları kurulacağını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 10:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Makamında konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Kaymakam Erkan, semt pazarlarının kurulmasıyla bir yandan trafiğin engellenmesinin ve çevrenin kirletilmesinin önüne geçilirken diğer yandan ise ilçede semt pazarı kültürünün yaygınlaşmasına olanak sağlanacağını söyledi.

Alınan karar doğrultusunda haftanın 6 günü semt pazarlarının kurulacağını anlatan Erkan, "Kurulacak pazarlar pazartesi günleri, Hizan durağı Dikey Sokak'tan başlayacak ve Medine Camii üstünden taksi durağı devamından yukarı doğru Tuğ Mahallesi Tepebaşı Sokağı'na kadar devam edecek. Salı günleri, Saray Mahallesi Güzel Yalı Sokağı'nda. çarşamba günleri, Tuğ Mahallesi Orman Caddesi'nde, perşembe günleri, Aydınlar Mahallesi İstasyon Caddesi'nde, cuma günleri, Dumlupınar Mahallesi Kasımpaşa Caddesi'nde, Cumartesi günleri ise Sahil Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde kurulacak.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber