Yıldız Teknik Üniversitesi'nden 'ekmek arası' kariyer

Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız İşletme Kulübü, Türkiye'nin en önemli firmalarının insan kaynakları gençleri bir araya getiriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2012 23:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türkiye'nin en aktif kulüplerinden olan Yıldız İşletme Kulübü, önemli bir kariyer organizasyonuna daha imza atıyor. Kariyer aktivitelerine yepyeni bir bakış açısı getirmek amacıyla ilk olarak 2007 yılında ?Ekmek Arası Kariyer? projesini hem firmaların, hem de öğrencilerin beğenisine sunan Yıldız İşletme Kulübü, ?Sıcak Temas?ı hayata geçirdi.

Firmaları, ulaşmayı hedefledikleri öğrenci profiliyle, öğrencileri de Türkiye'nin önde gelen firmalarının İK'larıyla buluşturup staj ve mesleki tecrübe konusunda ufuklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Fen Bilimleri Enstitüsü Kırmızı Salon'da yeni bir konseptle gerçekleşecek. 20-21-22 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve tüm gençlere açık olan etkinlikte yer alabilmek için www.yenibiris.com/ekmekarasikariyer adresine CV bırakmak gerekiyor.

Proje ekibinden Ebru Köksoy projeyi değerlendirerek, ?Adından da anlaşılacağı gibi, sandviç ve meyve suyu eşliğinde keyifli bir sohbetle gerçekleşecek olan ?Ekmek Arası Kariyer?, öğrencilerin kendilerine hem staj ayarlama imkanı bulup, hem de davetlilerin tecrübelerinde yararlanma fırsatı bulduğu, ciddiyetin içindeki samimiliği yansıtan bir etkinliktir. Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin katılacağı Ekmek Arası Kariyer için CV'lerini dolduran kişiler arasından bir eleme yapılmaktadır. Katılmaya hak kazanacak kişiler şirketlerin belirlediği kriterlere göre seçilecektir? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber