Nişanlı genç kız kayıplara karıştı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, evinden çarşıya gitmek için çıktıktan sonra kayıplara karışan henüz 1 aylık nişanlı 20 yaşındaki Hicran Işık'tan 7 gündür haber alınamıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 12:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Işık ailesi, bir haftadır hiçbir şekilde haber alamadıkları kızlarından gelecek umutlu haberi bekliyor.

Kızının, 6 Kasım günü saat 13.30 sıralarında Tuğ mahallesindeki evlerinden tuhafiye dükkanına gitmek üzere ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını belirten baba Babası Metin Işık, bir ay önce nişanlanan kızının evden kaçması için her hangi bir sebep olmadığı, hayatından endişe duyduğunu söyledi.

Kızının bulunması için Tatvan Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunduğunu, ancak aradan geçen 7 günlük süre zarfında olayla ilgili henüz bir gelişme yaşanmadığını dile getiren Baba Metin Işık, ?Ailece perişan durumdayız. Kızımızdan haber alamıyoruz. Kızımızın evden kaçması için her hangi bir neden yoktu. Bu yüzden kaçırılmış olmasından şüpheleniyoruz. Ne kızımızı gören birileri varsa bizlere ulaşsınlar, bizlere yardımcı olsunlar? dedi.

Kızının kayıplara karışmasının ardından eşinin rahatsızlandığını ifade eden Işık şöyle konuştu:

?Eşim kayıp haberini aldıktan sonra rahatsızlandı, iğnelerle ayakta durabiliyor. Her gün hastaneye götürüp getiriyoruz. Elimiz kolumuz bağlı, hiç bir şey yapamıyoruz. Ne yapacağımızı da bilmiyoruz. Kızımın hayatından endişe ediyoruz. Her gün umutlu bir haber gelecek diye sabahlara kadar telefonların başında bekliyoruz. Ancak ne bir haber ne de bir arayan var. Ne olur kızımızı gören birileri olursa bizlere ulaşsınlar. Bizlere yardımcı olsunlar. Artık dayanacak gücümüz kalmadı.?

Kayıp Hicran Işık'ın akrabası olan Serhat Kılıçarslan ise yeğenlerini görenlerin insaniyet namına 0507 5244473 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını, ya da emniyet güçlerine haber vermelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber