Cinayet zanlısı operasyonla yakalandı

Merkez Sur ilçesinde, polisten kaçmaya çalışan cinayet zanlısı, takipten kurtulmak için bir eve saklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Sur ilçesinde, polisten kaçmaya çalışan cinayet zanlısı, takipten kurtulmak için bir eve saklandı. Bir kadın ve bebeğinin de bulunduğu eve giren polis zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine Dabanoğlu Mahallesi Ortakarataş Sokak'a giden polis ekiplerini gören cinayet zanlısı Uğur T. (26), takipten kurtulmak için kaçarken Bahar Apartmanı'na saklandı.

Zorla girdiği dairede saklanan zanlının yakalanması için çok sayıda polis ekibi binanın etrafını sardı. Çelik yeleklerini giyerek çevredeki vatandaşları uzaklaştıran polisler, 2 saat boyunca binadaki dairelere tek tek operasyon düzenledi.

Silahlı olduğu öğrenilen cinayet zanlısı Uğur T'nin saklandığı daireye giren polis ekibi, önce ev sahibi kadın ve bebeğini güvenli bir şekilde uzaklaştırdı. Ağladığı görülen ev sahibi kadın, polisler tarafından sakinleştirildi.

Daha sonra daireyi arayan polisler, silahlı kişiyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, Çarşı Karakolu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber