Manisa 6. Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan firmalara belge verildi

Manisa 6. Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katılan 102 firmaya katılım belgesi verildi. Firma temsilcilerine belgelerini, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre fuar, on binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Traktör firmalarının getirdiği modellerin neredeyse tamamı satıldı. Tarım iş makineleri ve diğer ürünlerde de satış rakamları firmaları memnun etti. Birçok marka temsilcisi, önemli iş bağlantıları kurdu. İl Müdürü Çebi, fuarın Manisa tarım ve hayvancılık sektörünün gelişimi açısından hayati önem taşıdığını bildirdi. Fuar boyunca bütün firma temsilcileri ve üreticilerle de yakından ilgilendi.

Bu yıl İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, fuara üreticilerin taşınması amacıyla para desteği verilmesini sağladı. Böylece üreticilerin bir bölümü, dört gün boyunca ilçelerden kalkan otobüslerle Manisa'ya gelerek fuarı gezme imkanı buldu. Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman ve Oda Meclis Başkanı Mustafa Kaçire de katılımın yüksek olması için yoğun çaba sarfetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber