Edremit belediyesi'ndeki operasyonda 3 kişi tutuklandı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi'ne yapılan son operasyon kapsamında göz altında alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 3'ü tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan resmi açıklamaya göre, açık reklam alanlarının kiraya verilmesi ihalelerine fesat karıştırıldığı ve rüşvet alındığı iddiasıyla Edremit Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında geçtiğimiz gün gözaltına alınan 9 kişi, bu sabah adliyeye sevk edilmişti. 5'i belediye personeli olan 9 kişinin sorgulamaları tamamlandı ve 3'ü belediye personeli olmak üzere toplam 4 kişi akşam saatlerinde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen belediye personeli İ.C. ve İ.P.'nin de aralarında bulunduğu toplam 5 şüpheli birkaç saat önce nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıktı.

Mahkeme, 5 şüphelinin 2'sini tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakırken, belediye personeli olan İ.P. ve İ.C. ile şirket personeli N.O.'yu tutuklu yargılanmaları için cezaevine gönderdi. Ayrıca, bahse konu iddiaların yer aldığı dosyaya gizlilik kararı verildiği de söyleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber